Keskustelu

Äiti Striimauksista24.11.2019 19:04
Viime keskustelupalstalla tämä aihe sai osansa epäasiallisestakin kritiikistä, mutta kysyn silti: moniko joukkue striimaa pelejään ja minne kaikkialle? Aina ei todellakaan pääse paikalle ja joskus olisi kiva seurata sellaisiakin pelejä, joissa omat tytöt ei pelaa.
Listatkaa siis seura/taso/ikäluokka ja mihin striimaavat.

katsojan kulmassaRe: Striimauksista24.11.2019 20:44
Ainakin Classic ja Josba striimaa B-sm pelejään youtubeen, tästä iso kiitos ja hatunnosto heille! Joka puolelle Suomea kun ei aina pääse niin kiva katsoa kotisohvalta😊

Streemaus on ihan hyvä juttuRe: Striimauksista25.11.2019 7:31
NorthernStars taitaa streemata kaikki lähes kaikki minne kamerat vaan mukaan saadaan ikäluokasta riippumatta.

Peleillä eri kentilläRe: Striimauksista25.11.2019 8:56
Tekniikka ei ole vahvinta alaani, joten kysyn:
löytyvätkö pelit youtuben haulla (esim. hakusanoilla Classic Josba B sm) vai pitääkö tietää tarkemmin? Entä mihin Norssi striimaa, SolidSportiin?

StremkeyRe: Striimauksista25.11.2019 9:57
Norssi taisi tehdä aikaisemmin youtubeen ja nyt ovat tehneet syksystä alkaen solidsport palveluun.
https://solidsport.com/northernstars

Osan peleistä tuottavat maksutta ja kaiken kanavalle tulevan sisällön tuottavat tilaajille. (vuosimaksu tai kuukausimaksu) millä kattavat kustannukset kuvauskalustosta. Tekivät mm nyt viikonloppuna kolmelta paikkakunnalta suorat lähetykset.

Omien lasten pelejä seuraan puhelimen ruudulta jolloin solidsport toimii todella hyvin. ja valmennus oli ladannut ottelut palvelusta siten että voivat käydä niitä pelaajien kanssa otteluiden jälkeen lävitse.

Youtuben kanssa oma säätönsä muutenkin tilausmäärien kanssa (onneksi ei 1000 tilaajaa tarvitse olla) ja sitten äänen blokkaus kun musan kanssa teosto ongelmat mukana.

..Re: Striimauksista25.11.2019 10:09
Youtubesta löytyy ainakin hakemalla hakusanalla Classic tytöt ja Josba tytöt. Välillä Erviltä striimaukset ja löytyy myös Ervi tytöt haulla. C-SM:ssä Grani striimaa välillä joko Gamesaveriin tai Youtubeen.

Sumea VisioStream18.12.2019 12:09
Hei,

En tiedä onko sitten tiedossa muita kanavia, mutta ohessa on muutamia youtube ja Soldsport kanavia, mitkä löytyvät omista valikoista. Gamesaveriin pitäisi varmaan kirjautua sisälle jotta näkisi Granin pelejä, joten sinne en vielä ole kirjautunut ja kokeillut, mutta siis Youtuben ja Solidsportin kanavat mitä itse seurailen, on ohessa (kaikissa kanavissa ei ole kylläkään paljoa materiaalia). ja Solidsport siis on suurelta osin maksullinen. Toiveena onkin että jos Solidsport on käytössä ensikaudella 2020-2021, niin toivoisin, että voisi ostaa. paketit: A-tytöt ja vaikka omanaan B-tytöt... eli näin ei tarvitsisi kikkailla aina erikseen ostoksia ja miettiä ostaako yksittäisen pelin vai kuukauden vai miten.... ostaisin koko kauden ja kaikkien joukkueiden streamit yhdessä paketissa...siis jos näin loppukäyttäjänä voisi vienon toiveen esittää. Tämä lienee käytössä A-poikien puolella?


YOUTUBE
.............
Classic Tytöt (283):
https://www.youtube.com/channel/UCQ7aMe6s7ql91Cq9EVn6UHg/featured

Josba Tytöt (185):
https://www.youtube.com/channel/UCd4gegNvsX9eeEVW7HeRVIA

EräViikingit Tytöt (335):
https://www.youtube.com/channel/UC2KGMTxXfDLAZ0AfgPAJqhw

Koovee TV Salibandy (1600):
https://www.youtube.com/user/KVTVsalibandy/featured

FC Tuusula (151):
https://www.youtube.com/user/terotah/featured


SOLIDSPORT
.............
EräViikingit A-tytöt:
https://solidsport.com/eraviikingit-atytot

Northern Stars:
https://solidsport.com/northernstars

TPS B-tytöt:
https://solidsport.com/tps-salibandy-b-tytot-sm

Loisto A-tytöt:
https://solidsport.com/loisto-a

SB-Pro B-tytöt:
https://solidsport.com/sb-pro-b-tytot

PSS A-tytöt:
https://solidsport.com/pssatytot/videos

Mika PussinenRe: Striimauksista18.12.2019 17:50
SSRA:n A-tyttöjen pelejä on lähetetty täällä ilmaiseksi: https://solidsport.com/ssra-a-tytot

Kuvaus staattisella kameralla ja joku peli pahasti pätkien.

A-tytöille on nyt synnytetty SolidSport-kanava, jolloin kk-maksulla näkee kaikkien mukana olevien pelit tai pari euroa halvemmalla yksittäisiä pelejä.

Meidän on sama liittyä maksulliseen kanavaan (johon emme viime viikonloppuna vielä halunneet), kun vieraspelejä ei voi enää ilmaiseksi kuvata mukana olevien joukkueiden kotipeleissä. Ei siis ole järkevää lähettää enää ilmaiseksi, kun kuitenkin kannattaa tilata kanava vieraspelejä varten.

Kanava on ihan jees, mutta ainakaan meillä ei laatu ole hinnan arvoinen, eikä ollut yhdessä vieraspelissä, josta piti maksaa, ja ei siten voinut omalla mukana olleella kalustolla lähettää samanlaista kuvaa. Lisäksi maksullinen katselu rajoittuu ainakin aluksi erittäin pienelle ryhmälle. Eilistä Ervin striimiä katsoi pariin otteeseen tarkistaessani 3 tai 4! :( Ilmaisilla striimeillä on kuitenkin tavoitettu reilusti yli sataakin katsojaa. Näkyvyys pienenee ja tuskin se on hyväksi lajille..

C SMRe: Striimauksista23.12.2019 10:12
Granin C-tytöt ei striimaa pelejään Gamesaveriin vaan Youtubeen. C-tyttöjen sarjassa on herrasmiessopimus siitä, ettei pelejä striimata maksullisiin palveluihin.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: